Rólunk

Az EK Cosmetics Kft. 2006-ban alakult azzal a célkitűzéssel, hogy a magyar Hölgyeket, urakat olyan világszínvonalú kozmetikai termékekkel lássa el, amelyeknek alapját a világ Hét Csodájának egyikében, a Holt-tengerben lévő ásványi anyagok adják. A választás a díjnyertes Premier holt-tengeri kozmetikumok forgalmazására esett. A Premier Laboratories, mint a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő és a legkiválóbb alapanyagokat tartalmazó Premier holt-tengeri kozmetikumok gyártója, nemzetközi szinten is ismert és elismert.

A Premier holt-tengeri termékek Magyarországon is hamar ismertté és kedveltté váltak, így a gyorsabb kiszolgálás érdekében megnyitottuk fantasztikus web-shopunkat. A célunk az volt, hogy kedves vásárlóink számára egy kényelmes és gyors kiszolgálást tegyünk lehetővé. A Premier holt-tengeri kozmetikumok web-shopon keresztüli megvásárlása lehetővé teszi, hogy termékeink „minden után-járás" nélkül otthonukba érkezzenek.

A „hagyományos vásárlási módot" kedvelőknek viszont továbbra is lehetőségük van arra, hogy termékeinket - előzetes telefonos vagy e-mail-en keresztüli bejelentkezés után - irodánkban megvásárolják.

Webshopunkon keresztül a Premier holt-tengeri kozmetikumokat a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk kedves vásárlóinknak. Épp ezért weboldalunkon egy "Árfolyamfigyelő" kockát is találnak, mely napi árfolyamon mutatja az euró és a USA dollár árfolyamát a forinthoz viszonyítva. Ezzel is segítséget próbálunk nyújtani ahhoz, hogy az általunk forgalmazott termékek árai összehasonlíthatóaklegyenek a külföldön forgalmazott Premier termékekkel.

 

kp_051_700

Végül a Premier holt-tengeri kozmetikumokról pár szóban:

A Dead Sea Premier Cosmetics Laboratories 1979 óta a kozmetikai iparban tevékenykedik. A Premier Dead Sea a holt-tengeri kozmetikumok legfőbb gyártója, melyet magas színvonalú, több mint 150 cikkből álló termékvonala bizonyít. A termék paletta kiemelt minőségű bőr, haj és testápoló termékek, pipere cikkek és kozmetikumok széles választékát nyújtja, elérhetővé téve a világ 46 országában.

A Premier holt-tengeri kozmetikumok összetétele a bőr természetes folyamata mellett segítik megújítani azt azáltal, hogy stimulálják a sejteket és helyre állítják a bőr egyensúlyát. A készítmények azonnal felszívódnak, nem hagynak olajos réteget a bőr felszínén és nem gátolják a bőr normális biológiai működését. Alapvető energiaforrást, oxigént és tápanyagot biztosítanak a bőr számára. A természet egy egyedülálló tudást birtokol, mely egy új koncepción és a legfrissebb technológián alapszik hogy a bőrt tudománnyal és a természet erejével kényeztesse.

 

Összes oldalletöltés: 863641 megtekintés 2009.10.26 óta
© 2009 ekcosmetics Minden Jog Fenntartva